ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

ДОБАВЯНЕ НА АДРЕС (URL)

За да добавите адрес използвайте формата "ДОБАВИ". Всеки може да добави неограничен брой адреси. Единственото изискване е съдържанието на сайта да кореспондира с древността и все още да не е включен в никоя от листите.

КОРЕКЦИЯ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Право на корекция имат само собствениците и администраторите на сайтовете за които са поместени линкове и информация. Корекциите се извършват чрез формата "ДОБАВИ". В края на описанието се посочва кой прави корекцията и телефон за контакт, ако последния се различава от този на организацията.

ИЗКЛЮЧВАНЕ НА САЙТ

Право на изключване на сайт имат само собствениците и администраторите на сайтове. Ако даден адрес бъде променен без да се коригира информацията чрез формата "ДОБАВИ" при установяване на неработещия линк същия ще бъде изтрит от нашия администратор.

САЙТОВЕ БЕЗ ОПИСАНИЕ

Описание имат само сайтовете които са добавени или коригирани чрез формата "ДОБАВИ". Ако вашия сайт е включен от нас той няма да има описание. Ако желаете да включите такова възползвайте се от правото на корекции.

НЕАКТУАЛНИ ВРЪЗКИ

Ако попаднете на неработещ линк молим да ни уведомите. За целта можете да ни пратите e-mail или да използвате формата "ВЪПРОСИ".

ГРАФИЧНО ЛОГО

Графично или флаш лого можете да добавите като реклама.

РЕКЛАМА

Ако желаете да ползвате рекламна площ милим да се свържете с нас. Можете да използвате координатите от "РЕКЛАМА" или формата "ВЪПРОСИ". След като получим вашето запитване ще ви изпратим подробна оферта за предлаганата рекламна площ.

БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА

Право на безплатен рекламен банер имат всички наши спонсори. Такова право имат и тези които поместят наша реклама на сайта си (по предварителна договорка).

УЧАСТИЕ

Всеки може да участва в нашите рубрики "НОВИНИ" и "ПРЕДСТОЯЩО". Единственото изискване е да изпращате достоверна информация. Вашите писма очакваме на нашия e-mail или чрез формата "ВЪПРОСИ".

 
     
 
INDEX І ДОБАВИ І РЕКЛАМА І FAQ І ВЪПРОСИ І КОНТАКТИ І SITEMAP
 
     
 
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ АРХЕА © СФЕРА